FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Mladi fudbaleri nagrađeni loptama

11/05/2020
8
Najuspešnijima u akciji „Reklamna lopta“ i pobednicima klupskog konkursa u žongliranju danas su uručene prigodne nagrade.

Mladi knjaževački fudbaleri bili su veoma aktivni i tokom prinudne pauze zbog vanrednog stanja. Četvorica članova Fudbalskog kluba Knjaževac nagrađeni su na konkursu „Reklamna lopta“ u okviru koga su, u kućnim uslovima, snimili i poslali kratke video radove o svojim treninzima.

Uz to, organizovano je i interno, klupsko takmičenje u žongliranju, tako da je danas na gradskom stadionu organizovana mala svečanost na kojoj su fudbalskim loptama nagrađena sva sedmorica mladih fudbalera.

„Na ovaj način želimo da motivišemo decu da se, umesto kompjutera i video igrica, okrenu fizičkoj aktivnosti. Podstičemo ih da budu napolju, na otvorenom, da sami osmisle svoj trening, a mi smo tu da nagradimo njihovu kreativnost i njihov trud“, kaže Emilija Smiljković, trener u Fudbalskom klubu Knjaževac.

U klubu dodaju da, kao odgovorni ljudi, neće žuriti sa ponovnim organizovanjem redovnih treninga, već će pratiti uputstva i instrukcije nadležnih zdravstvenih i sportskih institucija i o svemu blagovremeno obaveštavati svoje članove i njihove roditelje.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt