FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Moto boem od subote obustavlja prevoz putnika

21/03/2020
bus-moto-boem8
Stručno-operativni tim opštine Knjaževac doneo naredbu da Moto boem od večeras u 20 časova obustavi prevoz putnika i obavi dezinfekciju objekta i perona na autobuskoj stanici.

Opštinski stručno-operativni tim za preduzimanje preventivnih i operativnih mera za zaštitu od epidemije zaraznih bolesti, na telefonskoj sednici održanoj danas, doneo je naredbu kojom se javnom prevozniku DOO Moto boem trans iz Negotina naređuje da u potpunosti obustavi gradski i prigradski prevoz putnika počev od 21. marta 2020. godine od 20 časova i izvrši dezionfekciju objekta i perona u ulici Branke Dinić br. 4 u Knjaževcu.

Zabrana se ne odnosi na prevoz radnika na osnovu ugovora o posebnom linijskom prevozu, kao i na poslodavce koji sami vrše prevoz svojih zaposlenih, te im u skladu sa Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja nisu potrebne posebne dozvole. Higijenske mere i mere dezinfekcije vozila i korišćenja zaštitnih maski i rukavica i dalje ostaju na snazi.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt