FKMS RADIO KNJAŽEVAC

MUP: Intenzivna potraga u okolini Knjaževca – traga se za muškarcem sa fotografije, osumnjičenim za otmicu

25/12/2019
Trazi-se-otmicar (1)
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica. On je poslednji put viđen u okolini Knjaževca. Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Iako se u  zvaničnom saopštenju policije ne navodi o kojoj otmici je reč, mediji su naveli da je slučaj muškarca kog traži MUP povezan s nestankom dvanaestogodišnje Monike Karimanović, kojoj se izgubio svaki trag pre šest dana.

Prema najnovijim nezvaničnim saznanjima beogradskih medija,Ninoslav  Jovanović je poslednji put bio uhapšen pod sumnjom da je preko aplikacije Mesindžerslao poruke većem broju ženskih osoba. Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

Mediji već danima spekulišu da je „Malčanski berberin“ nestao otprilike kada i Monika Karimanović iz Brzog Broda kraj Niša. Ona je rano ujutru krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag.

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je  da više od 220 policajaca i pripadnika Žandarmerije i dalje intezivno traga za nestalom dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović.On je rekao da će policija noćas tragati za devojčicom uz pomoć termovizijskih kamera i da je to „apsolutni prioritet policije“.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt