FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Na Staroj planini niče kompleks Jelkice sa 17 apart-hotela

24/01/2020
Jelkice-Stara_planina_4
Ono što je poseban kvalitet budućih objekata na našoj planinskoj lepotici jeste to da će oni biti izgrađeni u neposrednoj blizini skijaških staza.

Na Staroj planini uskoro bi mogao biti izgrađen novi turistički kompleks Jelkice. Komisija za planove Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture usvojila je urbanistički projekat čime se otvara mogućnost izgradnje hotela na više od 38.000 metara kvadratnih,

Idejno rešenje kompleksa Jelkice na Staroj planini uradio je Biro Cvetković iz Knjaževca, a prema priloženim renderima može se videti da je u pitanju prilagođena planinska arhitektura s naglašenim krovnim ravnima i fasadama obloženim drvenim teksturama.

Kako navode investitori, urbanističkim projektom se definiše izgradnja 17 apart-hotela ukupne površine od 38.773 m2, saznaje eKapija.

– Svaki od objekata ima predviđene podzemne garaže, a u suterenskom delu su predviđeni razni sadržaji: ski-rente, igraonice, prodavnice, kuglane, butici, restorani, kafići, picerije, SPA centri itd, u zavisnosti od objekata. Prizemlje i ostale etaže po spratovima su planirane isključivo za apartmane, raznih struktura – kažu investitori.

Većina apartmana imaće između 35 i 45 m2, a u ponudi će biti i studio apartmani, kao i dupleksi.

– Ono što je poseban kvalitet ovih budućih objekata je to da će biti „ski in-ski out“, tako da je ugođaj neminovan, napominju investitori.

Izvor: eKapija

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt