FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Na startu sezone Timočanin u Lebanu

02/08/2019
konferencija 8
Prvu utakmicu pred svojim navijačima knjaževačka ekipa igra u 2. kolu protiv Dunava, odlučeno žrebom na Konferenciji klubova Srpske lige istok.

Grad Knjaževac i Fudbalski klub Timočanin bili su juče domaćini Konferencije klubova Srpske fudbalske lige istok. Pored izveštaja disciplinskog sudije i upoznavanja učesnika lige sa novinama koje će se primenjivati od ove sezone, u centru pažnje bilo je izvlačenje takmičarskih brojeva, čime se određuje raspored utakmica u jesenjoj polusezoni.

Žrebom je odlučeno da Timočanin prvu utakmicu u novom šampionatu igra 17. avgusta u Lebanu sa ekipom Radana. Premijeru pred svojim navijačima knjaževačka ekipa imaće u 2. kolu, 24. avgusta, kada će na gradskom stadionu gostovati Dunav iz Prahova.

Jesenja polusezona na srpskoligaškom istoku igraće se bez vanrednih kola i biće završena 22. novembra.

U Fudbalskom klubu Timočanin i dalje je najaktuelnija tema mesto odigravanja kup utakmice sa Balkanskim. Zbog radova na stadionu u Knjaževcu znalo se da Timočanin goste iz Dimitrovgrada mora da dočeka na nekom drugom terenu, a kao moguća rešenja minulih dana, iz raznoraznih razloga, redom su „otpadali“ Svrljig, Sokobanja, Kalna, Niš… Prema nezvaničnim informacijama od sinoć, moguće mesto odigravanja utakmice je stadion Fudbalskog kluba Budućnost u Popovcu, ali se zvanična potvrda o tome očekuje danas. Utakmica je planirana za nedelju u 17,30.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt