FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi 26. juna

23/06/2019
Crveni krat akcija dobrovoljnog davanja krvi
Crveni krst Knjaževac, u saradnji sa Transfuziološkom službom Niš,  organizuje novu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je planirana za sredu, 26 . jun  i trajaće od 9:00 do 14:00 časova.

Prostor male sale Doma kulture biće  mesto na kojem će svi dobrovoljni davaoci, i oni koji to žele da postanu, moći da doniraju svoju krv.

Poziv da dođu, Crveni krst upućuje svim Knjaževčanima, koji nisu davali krv zadnjih tri odnosno četiri meseca i ujedno, podsećaju da dobrovoljni davaoci krvi mogu biti sve zdrave osobe između 18 i 65 godina, koje imaju više od 50 kg težine.

Tokom ove akcije, u znak zahvalnosti,  svi dobrovoljni davaoci krvi, pored ostalog, dobiće i tri ulaznice za kupanje na bazenu Banjica. Agencija za razvoj opštine Knjaževac, na ovaj način, pridružuje se i pruža podršku ovoj humanitarnoj  akciji.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt