FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Novi asfalt u industrijskoj zoni

25/11/2019
vesti_2019_Novembar_spasoje
Danas je posao na rekonstrukciji saobraćajnica u knjaževačkoj opštini nastavljen asfaltiranjem ulice Spasoja Milkića. Radove je obišao predsednik Opštine Milan Đokić

Zima se bliži, a infrastrukturni radovi u knjaževačkoj opštini i dalje traju. Rekonstrukcija  saobraćajnica nastavljena je u inudstrijskoj zoni, gde je novi asfalt dobila ulica Spasoja Milkića, koju je obišao i predsednik Opštine Milan Đokić.

”Trudimo se da iskoristimo poslednje lepe dane da uradimo sve ono što smo planirali. Problem je što izvođač ima veliki obim posla na teritoriji čitave Timočke krajine, ali smo u se dogovorili da završimo sve što smo planirali. Završavamo ulicu Spasoja Milkića. Ovde radi veliki broj radnika, koji će dobiti modernu saobraćanicu. Do kraja nedelje trebalo bi da završimo i 1700 metara najkritičnije deonice puta prema Berčinovcu. U toku su i aktivnosti na ostalim gradilištima. Radi se u selu Rgošte, završeni su domovi u Debelici i Bučju, parterno uređujemo prostor ispred doma u Dubravi, kao i park u Kalni…”, kazao je Đokić.

Osim na asfaltiranju, preduzeće Štrabag DOO beograd radi i na krpljenju udarnih rupa u selima Žlne, Ponor, Krenta, Mučibaba i Crvenje.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt