FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Novi trofeji za Sofiju, Ines i Mariju

01/09/2019
tenis Ines Sofija Marija
Na terenima Euro kluba u Zaječaru,  u četvrtak,  29. avgusta,  održan je tradicionalni turnir "Societe Generale OPEN 2019" . Članice knjaževačkog TK " Magnet "ostvarile su sjajne rezultate na ovom turniru, osvojivši dva prva i jedno vicešampionsko mesto.
Titula pobednice turnira pripala je Sofija Krstić, članici Teniskog kluba Magnet iz Knjaževca. Sofija je u ženskom finalu pobedila svoju klubsku drugaricu, Mariju Kukić i kao nagradu od generalnog sponzora turnira, pored pehara za prvo mesto, dobila je tenski reket.
U muškom delu turira pobednik je  bio Petar Jovanović iz Zaječara, koji je u finalu pobedio Luku Davidovića. Darko Manojlović, iz Zaječara, član Teniskog kluba Magnet, osvojio je treće mesto.
 U konkurenciji devojčica do 10 godina, pobednica turnira bila je Ines Krstić, članica Teniskog kluba Magnet. Ines je ovaj turnir osvojila više nego dominantnom igrom izgubivši samo jedan gem u svih osam odigranih mečeva na turniru.
I ove godine, turnir je održan pod pokroviteljstvom Societe Generale banke.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt