FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Novi uspesi članova PBBSK Knjaževac na prvenstvu u Nišu

02/09/2019
OSI-Nis-Grupna-slika
Na I Otvorenom prvenstvu Niša u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench Press” za osobe sa invaliditetom, održanom ovog vikenda, članovi Pauerlifting i bodi bilding sportskog kluba ,,Knjaževac” ostvarili  su izuzetne rezultate.  U jakoj konkurenciji, uz odlične nastupe takmičara iz Niša, Smedereva, Kragujevca, PBBSK Knjaževac osvojio je  četiri zlatna odličja, kao i  i dva pehara u ukupnom plasmanu. 

Nikić Vesna osvojila je zlatnu medalju u kategoriji veteranki do 79 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench Press” sa podignutih 60kg. Vesna je, takođe, osvojila pehar za najjaču veteranku u ukupnom plasmanu na ovom prvenstvu.

 


Ristić Srđan osvojio je zlatnu medalju u kategoriji seniora do 80 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 92.5 kg. Srđan je takođe osvojio pehar za najjačeg seniora u ukupnom plasmanu na ovom prvenstvu.

Tošić Saša osvojio je zlatnu medalju u kategoriji veterana preko 107 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 50 kg.

Petrović Bratislav osvojio je zlatnu medalju u kategoriji veterana do 97 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 40 kg.

Radojičić Robert pokušao je da podigne 150 kg. što mu je u trećem pokušaju maltene pošlo za rukom, ali je Robert zbog prevelike želje da ostvari što veći uspeh nažalost ostao bez plasmana na ovom prvenstvu.

Odlazak na ovo prvenstvo podržali su Opština Knjaževac i Sportski savez Knjaževca.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt