FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Objavljene privremene rang liste učenika i studenata za dodelu opštinskih stipendija

18/02/2020
download
Na osnovu  člana 31. i 48. Odluke o finansijskoj podršci porodici, Komisija za dodelu stipendija opštine Knjaževac sačinila je predlog rang liste učenika i studenata za dodelu stipendija za školsku 2020/2021. godinu. 

 Komisija za sprovođenje konkursa objavila je rang liste koje se odnose na konkurs za dodelu stipendije izuzetno nadarenim  studentima i učenicima, konkurs za dodelu stipendije studentima iz materijalno ugroženih porodica, kao i stipendiranje  studenata i  učenika iz jednoroditeljskih porodica u školskoj 2020/2021. godini. Na privremenoj rang listi koja je danas  objavljena našlo se ukupno 69 učenika i studenata koji ispunjavaju uslove Konkursa.
Pored rang lista učenika i studenata koji su ispunili uslove za ostvarivanje prava na stipendiju, Komisija je objavila i liste učenika i studenata koji nisu ostvarili ova prava.

U skladu sa odredbama člana 31. i 48. Odluke, svaki učenik/student ima pravo prigovora na predlog rang liste u roku od 3 dana od dana objavljivanja rang liste na zvaničnoj internet stranici opštine Knjaževac.
Prigovor se podnosi Opštinskom veću. Prigovor mora biti obrazložen, odnosno uz njega mora biti dostavljena odgovarajuća dokumentacija.
Opštinsko veće razmatra  prigovore, rešenjem odlučuje po istima i utvrđuje konačnu rang listu u roku od 15 dana od dana prijema prigovora, a ako nema prigovora, u roku od 15 dana od dana objavljivanja predloga rang liste.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt