FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Objavljeni konkursi za stipendiranje učenika i studenata

30/11/2020
stipendije 8
Pored konkursa za talentovane, kao i socijalno ugrožene i učenike iz višečlanih porodica, upućen je i javni poziv učenicima i studentima iz više kategorija da ostvare pravo na stipendiranje.

Opštinsko veće objavilo je konkurse za dodelu stipendija učenicima i studentima u školskoj 2020/2021. godini. Objavljeni su konkursi za dodelu stipendija izuzetno nadarenim učenicima, izuzetno nadarenim studentima, za stipendiranje studenata iz materijalno ugroženih porodica i za dodelu stipendija učenicima i studentima u porodici sa troje, četvoro ili petoro dece. Rok za dostavljanje prijava sa pratećom dokumentacijom je 12. decembar.

Pored toga, javni poziv da ostvare pravo na učeničku ili studentsku stipendiju upućen je učenicima i studentima iz jednoroditeljskih porodica, učenicima bez roditeljskog staranja, studentima bez roditelja i učenicima i studentima sa invaliditetom ili horničnim bolestima.

Lokalna samouprava ove godine po prvi put je uputila poziv da ostvare pravo na stipendiju studentima prve godine državnih univerziteta koji su tokom srednjoškolskog obrazovanja stekli Vukovu diplomu.

Detaljnije informacije o neophodnoj dokumentaciji i uslovima koje je potrebno ispuniti, kao i o visini stipendija mogu se pronaći na sajtu opštine Knjaževac.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt