FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Ocenjivanje kvaliteta vina i jakih pića 27. jula

25/07/2019
slike_vesti_logoi_vir
Udruženje proizvođača prirodnih vina i rakija iz Knjaževca, pod pokroviteljstvom Opštine Knjaževac i uz podršku Udruženja privrednika opštine Knjaževac, organizuje 27. jula ocenjivanje kvaliteta vina i jakih pića.

Ocenjivanje će biti organizovano u sali za degustaciju JB kluba, a ocenjivačku komisiju činiće prof. dr Slobodan Jović, diplomirani inženjer Radiša Nikolić, magistar Ivana Mišić i tehnolog Zlatko Petkov iz Bugarske. U kategoriji jakih pića ocenjivaće se šljivovice, voćne rakije, grožđane rakije, travarice, likeri i specijalne rakije. U katergoriji vina ocenjivaće se belo, crveno, roze i dezertna vina.

Uz uzorak je potrebno dostaviti: naziv proizvođača, adresu, jačinu, vrstu jakog pića i broj telefona. Cena po uzorku iznosi 500,00dinara. Uzorke doneti, najkasnije do 26. jula, u JB klub, u Udruženje privrednika i Udruženje VIR.

Priznanja učesnicima biće dodeljena trećeg avgusta u Domu kulture  na Festivalu vina.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt