FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Održana Konferencija mlađih kategorija

15/08/2018
ris 8
Na Konferenciji predstavnika klubova čiji mladi fudbaleri igraju u RIS-ovim ligama zvanično je potvrđeno da nova sezone počinje naredne subote, 25. avgusta.

U Knjaževcu se juče okupio veliki broj predstavnika fudbalskih klubova ovog dela Srbije čije mlađe kategorije nastupaju u ligama RIS-a. Na Konferenciji se razgovaralo o prethodnoj takmičarskoj sezoni i pripremama za predstojeći šampionat.

Hadži Ivan Đorđević, generalni sekretar Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije, kaže da je izueztno zadovoljan zbog velikog broja fudbalskih radnika koji su svojim prisustvom na Konferenciji pokazali ozbiljnost i visok nivo takmičenja. Takođe, Đorđević u prvi plan ističe i odličnu organizaciju skupa i sve čestitke upućuje domaćinima, predstavnicima Timočanina.

Na Konferenciji je zvanično potvrđeno da će nova takmičarska sezona za mlađe kategorije početi 25. avgusta. Kao i u prethodnom šampionatu, Knjaževac će imati tri takmičarske selekcije – pioniri i petlići igraće u Prvoj, a kadeti Timočanina u Drugoj ligi RIS-a.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt