FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Omladinac siguran, PRO Rudar hvata zalet

23/09/2019
fudbal opšta slika 8
Ekipa iz Grezne jedini predstavnik knjaževačke opštine koji je u 6. kolu Okružne lige ostvario pobedu; fudbaleri iz Podvisa doneli vredan bod sa gostovanja Velikoj Jasikovi.

Fudbalski šampionat Okružne lige nastavljen je utakmicama 6. kola. Od predstavnika knjaževačke opštine u ovom kolu sva tri boda osvojio je samo Omladinac koji je u Grezni pobedio ekipu Graničara iz Velikog Izvora rezultatom 2:1. Posle lošeg starta, ekipa PRO Rudara polako ulazi u pravu formu i na drugoj uzastopnoj utakmici ostala je neporažena, ovoga puta klub iz Podvisa doneo je bod sa gostovanja u Velikoj Jasikovi, bilo je 1:1. Kalanski Midžor poražen je u Sokobanji od Hajduka sa 3:2, dok je minićevsku Slogu identičnim rezultatom savladala ekipa Kosova u Zvezdanu. U ovom kolu slobodan je bio OFK Knjaz koji trenutno na tabeli deli prvo mesto sa Radničkim, oba kluba imaju po 15 bodova, s tim što ekipa iz Lubnice ima utakmicu više.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt