FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Otvaranje izložbe “Letnja škola u Ravni 2019.”

04/11/2019
ravna2018_plakat-e1531176032168
Izložba radova polaznika Letnje škole tradicionalnih zanata i konzervacije, biće otvorena sutra, 5. novembra,  od 12:00 časova u  Arheo-etno parku u Ravni.

Tom prilikom predstavnici  Zavičajnog muzeja, kao organizatori 9. Letnje škole tradicionalnih zanata, uručiće polaznicima sertifikate, a posetioci će moći da uživaju u radovima koji su nastali u toku Letnje škole.

Za sve zainteresovane posetioce, organizovan je besplatan prevoz. Polazak  je u 11:30 časova, ispred Zavičajnog muzeja Knjaževac, Karadjordjeva 15.

Letnje škole, projekat Zavičajnog muzeja Knjaževac i Ministarstva kulture i informisanja RS, koncipirane su kao edukativne radionice namenjene srednjoškolcima i mladima. Projekat ima za cilj da se, kroz obuku mladih ljudi, stvori novi stručni kadar koji će dalje brinuti o negovanju, očuvanju i zaštiti kulturne baštine.

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt