FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Pasoš preduzetničkih veština za učenice knjaževačke Tehničke škole

30/09/2019
71144995_2716537415023639_8176857823020318720_n
Učenice četvrtog razreda Tehničke škole, obrazovnog profila komercijalista, Anđela Milijić i Darijana Gocić i bivše učenice ove škole a sada studenti Sara Čekić i Teodora Milosavljević, kao članovi Učeničke kompanije “GeoEdukacija”, uspešno su položile ispit i dobile međunarodni sertifikat - Pasoš preduzetničkih veština (Entrepreneurial Skills Pass).

Pasoš preduzetničkih veština potvrđuje da su učenice usvojile neophodno znanje, veštine i kompetencije potrebne za zaposlenje i samozaposlenje.

Ove učenice će uz Pasoš preduzetničkih veština (PPV) imati brojne prednosti u nastavku svog školovanja, pri ulasku u poslovni svet ili započinjanju sopstvenog biznisa. Pravo da polažu završni ispit stekli su učenici koji su prošli program učeničkih kompanija organizacije Dostignuća mladih Srbija i svoje kompanije uspešno predstavili u martu na ovogodišnjem regionalnom takmičenju učeničkih kompanija u Nišu.

Mentori su nastavnici Ivan Amon i Sanja Markulin

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt