FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Pobeda pionira, porazi kadeta i petlića

09/09/2019
mladi fudbaleri 8
U nastavku RIS-ovih liga mladi knjaževački fudbaleri polovični – pioniri bolji od Duel juniorsa, petlići izgubili od istog rivala, kadeti poraženi od OFK Radničkog.

Utakmicama 3. kola nastavljeni su šampionati u RIS-ovim ligama mladih fudbalera. Pioniri Timočanina igrali su na domaćem terenu sa vršnjacima Duel juniorsa iz Kruševca. Mladi knjaževački fudbaleri odigrali su izvanrednu utakmicu i na kraju pobedili rezultatom 4:3. U meču selekcija petlića ova dva kluba gosti iz Kruševca slavili su 5:1.

Ubedljiv i moglo bi se reći očekivan  poraz doživeli su Timočaninovi kadeti. Oni su gostovali u Nišu gde ih je domaći OFK Radnički pobedio rezultatom 6:0.

U nastavku sezone, narednog vikenda, kadeti Timočanina igraju u Knjaževcu sa Dubočicom iz Leskovca, dok knjaževačke selekcije pionira i petlića putuju u Niš na utakmice sa Radničkim.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt