FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Počele pripreme Timočanina

09/07/2019
prozivka 8
Prozivkom igrača, koju je obavio novi trener Dragan Ilić, juče su počele pripreme Timočanina.

Fudbaleri Timočanina juče su zvanično počeli pripreme za novu sezonu. Prvu prozivku na gradskom stadionu obavio je novi šef stručnog štaba, Dragan Ilić, fudbalski stručnjak iz Niša, a prvom treningu prisustvovala su 24-orica fudbalera. Redove Timočanina do sada su pojačali Miloš Stojanović, koji se posle izuzetno uspešne internacionalne karijere vratio u knjaževačku ekipu, zatim Uroš Nikolić iz zaječarskog Timoka i Nikola Petrović iz Radničkog iz Niša.

„S obzirom da imam dosta sportskih prijatelja u Knjaževcu, lako smo se dogovorili o saradnji sa željom da doprinesemo uspehu Timočanina. Iako povratnik u Srpsku ligu, od knjaževačkog kluba očekuje se da ostvari veće rezultate i bolji plasman od puke borbe za opstanak. Za to će biti neophodno angažovanje još nekoliko pojačanja, pošto ekipu u srpskoligaškom društvu očekuje izuzetno jaka konkurencija“, izjavio je novi trener Timočanina.

Prvu prijateljsku utakmicu u pripremnom periodu Timočanin igra naredne srede, 17. jula, protiv Radničkog iz Pirota, a mesec dana kasnije, 17. avgusta, počinje šampionat Srpske lige istok.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt