FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Počinje takmičenje mladih fudbalera

21/08/2019
derbi kadeta 8
Na startu nove takmičarske sezone u ligama mlađih kategorija kadeti Timočanina gosti Kopernikus Železničara, a knjaževačka selekcija pionira putuje u Trstenik.

Posle dugog čekanja i nekoliko sedmica u kojima se nagađalo kako će izgledati lige mlađih kategorija na području RIS-a, konačno je saopšten kalendar takmičenja, a knjaževački predstavnici saznali su imena svojih rivala i za prvi naredni vikend, a i raspored mečeva tokom jeseni.
Kadetska ekipa Timočanina igraće Prvu ligu Regiona istočne Srbije, koja broji 16 klubova, a u 1. kolu mladi knjaževački fudbaleri sastaju se u Nišu sa vršnjacima Fudbalskog kluba Kopernikus Železničar.
U Prvoj ligi RIS-a nastupaće i knjaževački pioniri. Liga takođe broji 16 ekipa, a na startu sezone, tokom predstojećeg vikenda, mladi Knjaževčani igraju u gostima sa odgovarajućom ekipom Trstenika.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt