FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Poljoprivrednicima posebne dozvole za kretanje

20/03/2020
mlade voćke 8
Poljoprivrednici koji treba da primene neophodne agrotehničke mere kako bi svoje zasade zaštitili od mraza tokom perioda zabrane kretanja (od 20 do 5 časova), dužni su da podnesu zahtev za odobrenje kretanja, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Svaki poljoprivredni proizvođač (vlasnik ili korisnik zasada ili druge poljoprivredne površine)  dužan je da podnese zahtev za odobrenje kretanja Upravi za zaštitu bilja na mejl agromere@registar-uzb.rs, odnosno na odgovarajući broj telefona, prema odseku odnosno okrugu za koji se traži dozvola za kretanje.

U navedenoj prijavi potrebno je navesti ime i prezime lica, broj lične karte i adresu, broj poljoprivrednog gazdinstva, lokaciju gde će se sprovoditi agrotehničke mere, kao i vreme i dan kada će biti sprovedene mere. Dozvola kretanja će važiti samo za navedeni dan u periodu od 20 do 5 časova. Rok za odgovor na podneti zahtev je do 48 časova.

Broj telefona za područje Zaječarskog okruga je 0648818486.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt