FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Pomoćnik ministra poljoprivrede posetio Knjaževac

22/02/2019
ministar 8
Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede, razgovarao je sa predsednicima opština Knjaževac i Sokobanja, Milanom Đokićem i Isidorom Krstićem, obišao domaćinstvo Miroljuba Miloševića u Debelici i posetio Poljoprivrednu savetodavno-stručnu službu Knjaževac.

Pomoćnik ministra poljoprivrede za ruralni razvoj, Aleksandar Bogićević sa saradnicima, juče je posetio Knjaževac. U Skupštini opštine održan je sastanak kome su prisustvovali predsednici opština Knjaževac i Sokobanja, Milan Đokić i Isidor Krstić, kao i predstavnici više poljoprivrednih udruženja i zadruga.

Bila je to prilika da domaćini upoznaju goste iz Ministarstva poljoprivrede sa aktuelnom situacijom u oblasti poljoprivrede na našem području, kao i na značajna ulaganja lokalne samouprave u tu oblast. Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac, podsetio je da je naša lokalna samouprava prva u Srbiji obezbedila potpuno besplatan autobuski prevoz za sve kategorije stanovništva uopštini a značajna sredstva ulažu se u popravku atarskih puteva, asfaltiranja ulica u selima, obnovu seoskih domova kulture i rešavanja višedecenijskog problema vodosnebdevanja u mesnim zajednicama Debelica i Štitarac. Takođe, opština Knjaževac godinama je već prepoznatljiva po svom programu podrške poljoprivrednicima u oblasti voćarstva, stočarstva, pčelarstva i nabavci mehanizacije.

Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede, istakao je značaj ulaganja u seosku infrastrukturu, koja je osnova daljeg razvoja, a kada je reč o najktuelnijim merama Ministarstva, najavio je da će se naredne nedelje na sednici Vlade naći odluka o subvencijama za dizel gorivo.

Tokom jučerašnjeg boravka u knjaževačkoj opštini pomoćnik ministra je obišao domaćinstvo Miroljuba Miloševića u Debelici, a posetu Knjaževcu završio je razgovorom sa zaposlenima u Poljoprivrednoj savetodavno-stručnoj službi.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt