FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Ponos Knjaževca: Priznanja za talentovane i uspešne đake

15/05/2019
majsle pohvalnice
Opština Knjaževac organizovala je svečanost za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola. Pohvalnice, najviša opštinska priznanja, namenjena deci i mladima, a povodom 17. maja, Dana opštine, dobilo je 250 učenika osnovnih i srednjih škola. Ove godine, pohvalnice su uručene i najuspešnijim knjaževačkim studentima.

Majske svečanosti, posvećene Danu opštine, uvek su prilika da se istaknu najbolji knjaževački đaci i studenti. Upravo njima bila je posvećena svečanost, organizovana u velikoj dvorani Doma kulture. Predsednik opštine Knjaževac, mr Milan Đokić,  obratio se nagrađenim učenicima i istako važnost njihovog uspeha, kao i sve ono, što Opština čini kako bi im omogućila još bolje uslove za dalji napredak i uspeh.

”Deca su nam i u radu i u nagrađivanju prioritet. Kada planiramo budžet, prvo se pitamo šta je to potrebno Predškolskoj ustanovi, osnovnim i srednjim školama, šta je potrebno svoj našoj deci i njihovim nastavnicima, kako bi imali uslove za školovanje kakvo imaju deca u razvijenim evropskim zemljama. Opravdanost svakog dinara, koji ulažemo u škole, vidi se po broju priznanja koja deca donose sa takmičenja.”

Priznanja je uručio Igor Stevanović, zamenik predsednika Skupštine opštine.

Pohvalnice za odlične ocene  u knjižicama, rezultate postignute na takmičenjima od opštinskog do međunarodnog ranga primilo je 250 učenika i učenica iz svih osnovnih i srednjih škola, kao i najbolji studenti knjaževačke opštine.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt