FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Ponovo rade ugostiteljski objekti i tržni centar

04/05/2020
knj8
Sa sednice opštinskog Stručno-operativnog tima upućeno je i obaveštenje o dozvoli kretanja u parkovima i na javnim površinama predviđenim za sportske aktivnosti i rekreaciju građana.

Na sednici Opštinskog stručno-operativnog tima održanoj u ponedeljak, 4. maja, doneti su zaključci o ponovnom početku rada ugostiteljskih objekata i tržnog centra, a građani su obavešteni o dozvoli kretanja u parkovima.

Od danas je dozvoljen rad ugostiteljskim objektima na teritoriji opštine Knjaževac, uz obaveznu primenu mera higijensko-sanitarne zaštite. Pravna lica i preduzetnici dužni su da primene sve preventivne mere od uticaja na bezbednost i zdravlje zaposlenih i korisnika usluga.

Kada je o tržnom centru u Ulici Branka Radičevića reč, neposredna prodaja robe kupcima i pružanje usluga korisnicima dozvoljava se od 8. maja uz obaveznu primenu mera higijensko-sanitarne zaštite.

Stručno-operativni tim opštine Knjaževac obaveštava građane da je dozvoljeno kretanje u svim parkovima i na javnim površinama namenjenim za sport i rekreaciju građana. Dok borave na ovim površinama građani su u obavezi da sprovode sve mere prevencije i zaštite od covida 19.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt