FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Predložite programe za Festival

08/05/2019
fkms 8
Opština Knjaževac poziva sve zainteresovane građane da daju svoje predloge programa Festivala kulture mladih Srbije koji će se ove godine održati 58. put.

Zainteresovani građani svoje predloge mogu dati na zvaničnom sajtu opštine Knjaževac, u Uslužno-informativnom centru Opštinske uprave Knjaževac i u Domu kulture Knjaževac.

Programi za koje građani mogu dati svoje predloge su:

  1. pozorišna predstava
  2. pop/rok koncert
  3. koncert narodne muzike.

Na osnovu predloga građana, Komisija za izbor programa 58. Festivala kulture mladih Srbije sačiniće pet predloga programa Festivala koji se odnose na pozorišnu predstavu, pop/rok koncert i koncert narodne muzike i ponuditi  građanima na glasanje.

Predlog programa sa najvećim brojem glasova uvrstiće se u program 58. FKMS.

Glasanje će se obaviti putem interneta, na zvaničnom sajtu opštine Knjaževac i na glasačkim mestima, putem glasačkih listića,  u Uslužno-informativnom centru Opštinske uprave Knjaževac, Domu kulture Knjaževac i mesnim kancelarijama Minićevo i Kalna.

Ova aktivnost realizuje se u okviru projekta „Renoviranje Gurgusovačke kule u Knjaževcu“ koji, preko programa EU PRO, finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije. Komplementarne aktivnosti projekta koje se odnose na primenu principa dobrog upravljanja sprovode se u saradnji sa programom Swiss PRO koji finansira Vlada Švajcarske.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt