FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Predsednik Opštine Milan Đokić obišao dežurne u novogodišnjoj noći

01/01/2020
djokić
Predsednik Opštine, Milan Đokić u novogodišnjoj noći obišao je radnike dežurnih službi policije, vatrogasne jedinice, Hitne službe, kao i Porodilište Zdravstvenog centra.

Sa prigodnim darovima, uoči dolaska 2020. on se, najpre uputio u Policijsku stanicu, gde je dežurnim ekipama koje brinu o  bezbednosti Knjaževčana poželeleo srećnu Novu godinu.

Na svojim radnim mestima bili su i zaposleni u Hitnoj službi Zdravstvenog centra, kojima je Đokić doneo lepe vesti, obećavši da će lokalna samouprava u narednoj godini obezbediti sredstva za kupovinu vozila za potrebe upravo ove službe.

U porodilištu, najlepše želje i pokloni za dve mlade mame spremne da na svet donesu svoje treće, odnosno drugo dete. Predsednik je izrazio nadu da će rađanje što više beba biti ono što će obeležiti 2020. godinu.

”Upravo danas dobio sam statistički podatak da je u Knjaževcu u 2019. do prvog decembra, rođeno 17 beba više nego u 2018. godini. To je podatak koji raduje sve nas. Ako želimo da novu godinu započnemo na pravi način, onda treba da je započnemo sa novim bebama. Nadam se da će u 2020. biti mnogo više beba, jer uzalud će nam biti sve ulice, svi putevi i domovi, ako ne bude bilo Knjaževčana koji će se tome radovati i ovde živeti”.

Svoj novogodišnji obilazak dežurnih službi predsednik knjaževačke opštine završio je posetom Vatrogasnoj jedinici.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


KontaktNajnovije vesti