FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Predstava BDP „Neispričano“ na sceni knjaževačkog Doma kulture

11/02/2020
NEISPRIČANO-780x445
Predstava Beogradskog dramskog pozorišta „Neispričano” Božidara Kneževića, a u režiji Vladana Đurkovića, biće izvedena 24. februara, na velikoj sceni knjaževačkog Doma kulture.

Ovo je komad pobednika konkursa Sterijinog pozorja za originalni domaći tekst (2015), romantičan ali trilerski zamišljen “upad” u podsvest pisca koga glumi sve popularniji glumac Beogradskog dramskog pozorišta Milorad Miki Damjanović.

Kreativna blokada glavnog aktera dovodi u centar psihodeličnog susreta sa junacima svojih nedovršenih priča. On kroz posmatranje likova i priča pokušava da dovrši svoje delo, da pronađe izlaz iz kreativne blokade i opstane na putu pisca čak i tada kada sumnja u sebe i svoje sposobnosti.

U predstavi igraju Milorad Damjanović, Sandra Bugarski, Jelica Kovačević, Aleksandar Jovanović, Borko Sarić i Fuad Tabudžić.

Reditelj Vladan Đurković potpisuje i adaptaciju, izbor muzike i vizuelni identitet predstave.

Knjaževačka publika će 24. februara, na velikoj sceni Doma kulture imati priliku da vidi premijerno izvođenje ove fantastične predstave. Početak je u 20:00 sati. Ulaznice za predstavu, po ceni od 300 dinara, su u prodaji i mogu se kupiti ili rezervisati na blagajni Doma kulture.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt