FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Predstava “Dogodine u isto vreme” 2. aprila u knjaževačkom Domu kulture

06/03/2020
Nela-i-Lane-
Ljubitelji komičnih predstava imaće priliku da 2. aprila u Domu Kulture pogledaju izvođenje komada "Dogodine u isto vreme". Predstava je rađena po tekstu kanadskog pisca Bernarda Slejda, a u režiji Božidara Đurovića, dok naslovne uloge tumače Milan Lane Gutović i Nela Mihailović.

Džordž i Doris se, opisuju organizatori, upoznaju slučajno na romantičnom mestu daleko od svojih domova, u kojima ih čekaju njihovi supružnici i miran porodični život. Situacija se dodatno komplikuje, kada se sledećeg jutra probude u istom krevetu pitajući se kako se to desilo. Uprkos tome oni se dogovore da nastave romansu, istog vikenda, jednom godišnje, svake godine. Vreme prolazi a oni sazrevaju i tokom svakog susreta dele sve lepo i loše što im se tokom godine dogodilo. Oni se menjaju, kao i njihov odnos koji varira od prijateljstva do ljubavi i navike – navode organizatori.

Predstava počinje od iskonskog greha Adama i Eve, koji su zagrizli jabuku, baš u petak, kada ga je Eva zavela i od tada se traže, gradeći hiljade ironičnih i komediografskih varijacija u okviru večne dramaturgije para.

Cena ulaznice je 300 dinara. Ulaznice su od danas u prodaji i mogu se kupiti i rezervisati na biletarnici Doma Kulture.

Predstava je zakazana za 20:00 sati.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt