FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Predstava “Priča se po gradu” u Knjaževcu

20/11/2019
78111432_729395520875965_34203560472215552_n
Jedna od najpopularnijih pozorišnih predstava "Priča se po gradu" u kojoj briljiraju Olga Odanović, Sena Đorović, Anastasia Mandić i Dubravka Mijatović, gostovaće u knjaževačkom Domu kulture, 11. decembra.

Šarmantni glumački kvartet predstavu “Priča se po gradu” sa mnogo uspeha igra već skoro tri godine po celoj Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i inostranstvu. Predstava je za kratko vreme postala hit i izaziva veliko interesovanje gde god igra. U mnogim gradovima Srbije i regiona je igrala po 5 i više puta na zahtev publike, željne kvalitetne komedije. Svi komentari na predstavu su nepodeljeni, publika je redom oduševljena maestralnim glumicama.

“Priča se po gradu” je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Ova predstava je za kratko vreme postala hit u regionu. Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje. “Priča se po gradu” je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine. Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski.

 

Knjaževačka publika će 11. decembra, na velikoj sceni Doma kulture imati priliku da vidi premijerno izvođenje ove fantastične predstave. Početak je u 20:00 sati. Ulaznice za predstavu, po ceni od 300 dinara, su u prodaji i mogu se kupiti ili rezervisati na blagajni Doma kulture.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt