FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Predstava za decu ”Luckasti klovnovi“ u Domu kulture

05/11/2019
Klovnovi
Predstava Lutkarskog pozorišta iz Niša, „Luckasti klovnovi“, koju je režirala Lllijana Arsenov Ivanović po tekstu Todea Nikoletića, istaknutog dečijeg stvaraoca, biće odigrana u ponedeljak, 25. novembra na velikoj sceni knjaževačkog Doma kulture.

“Luckasti klovnovi” pričaju o klovnovima iz dva cirkusa koji se, pozivajući publiku na svoju predstavu, posvađaju, a predviđena je za decu stariju od 3 godine.

Dva rivala, dva klovna iz različitih cirkusa susreću se u istom gradu i žele publici da pokažu kome pripada titula najboljeg. Kroz borbe nadjačavanja, nadmetanja u plesu, pevanju, crtanju, uz pregršt šala, smicalica, dosetki, poručuju da je sve u životu lepše kad se ima sa kim podeliti i da nijedno takmičenje, uspeh ili pobeda, nisu vredni izgubljenog prijatelja.

U predstavi igraju dva mlada glumac niškog Lutkarskog pozorišta, Stefan Mladenović i Mladen Milojković.

Kostime i scenografiju predstave potpisuje Ivana Savić. Muzika: Stefan Mladenović. Grafički dizajn: Petra Jocić. Scenski pokret i koreografija: Mladen Milojković.

Početak predstave je u 12:00 sati. Ulaz je besplatan.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt