FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Predstavnica Tima za karijerno vođenje Tehničke škole na prestižnoj  konferenciji

15/10/2019
Svetlana
Tim za karijerno vođenje i savetovanje Tehničke škole još jednom je dokazao kvalitet rada u ovoj oblasti. Pedagog ove škole Svetlana Petrović, član Tima, bila je učesnik sedme po redu Nacionalne Euroguidance konferencije ,,Karijerno vođenje i savetovanje u Republici Srbiji i Evropi”, koja je 3. oktobra 2019. godine održana u hotelu „Metropol“ u Beogradu.

Konferenciju su organizovali Nacionalni centar evropske mreže za podršku karijernom vođenju i savetovanju – Euroguidance, a u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a predstavnica Tima Tehničke škole Knjaževac, govorila je  pred velikim brojem kolega – oko 200 karijernih praktičara iz škola i drugih institucija koje se bave ovom temom, o  iskustvima u osiguranju i unapređivanju kvaliteta rada Tima za karijerno vođenje i savetovanje.

Snimak panel diskusije sa Konferencije možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=LIcaYO6CLgI&t=2s

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt