FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Prevara – Lažni LIDL sajt obećava besplatne vaučere

11/03/2020
Naslovna_Lažni nalozi Lidl Srbija na društvenim mrežama
Kompanija Lidl Srbija saopštila je da ne stoji iza nagradnih igara ili podela vaučera koje se pojavljuju na društvenim mrežama ili na internetu. Jedina zvanična stranica Lidla Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći validne informacije.

Kompanija Lidl Srbija upozorava potrošače da se putem različitih kanala komunikacije (Viber, SMS) dele informacije o lažnim Lidl vaučerima u iznosu od 2.000 dinara klikom na web stranicu koja nije zvanična stranica Lidla. Kompanija ne stoji iza toga i apeluje na potrošače da se ne prijavljuju i ne ostavljaju svoje podatke, radi njihove zaštite, kao i da ne prosleđuje poruke dalje, naveli su u ovoj kompaniji. Kompanija Lidl Srbija redovno prijavljuje ove stranice administratorima društvenih mreža i internet stranica i zahteva njihovo uklanjanje.

Jedina zvanična stranica Lidla Srbija nalazi se na adresi www.lidl.rs, na kojoj se uvek mogu naći validne informacije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt