FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Prezentacija programa “Kreativna Evropa” u Zavičajnom muzeju

12/02/2020
muzej_objekat
Desk Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa Zavičajnim muzejom Knjaževac organizuje info dan o programu Kreativna Evropa i aktuelnom konkursu “Jačanje kulturne saradnje i konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija Zapadnog Balkana” u utorak, 18. februara, u 13:00 sati u galeriji Zavičajnog muzeja Knjaževac.

U cilju adekvatnog informisanja kulturne javnosti o programu i konkursnoj proceduri govoriće Dimitirje Tadić, rukovodilac Deska Kreativna Evropa Srbija. Biće više reči  i o  prioritetima ovog  programa, uslovima za konkurisanje i specifičnim pitanjima koja se odnose na dosadašnje učešće Srbije u programu. Događaj je ujedno i prilika da se razgovara o projektnim idejama ustanova i organizacija iz Knjaževca.

Prezentacija je namenjena predstavnicima ustanova i organizacijama u kulturi  – rukovodiocima i zaposlenima u muzejima, pozorištima, bibliotekama, arhivima, kulturnim centrima i drugim ustanovama kulture i organizacijama civilnog društva.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt