FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Prijave za vaučere za odmor u Srbiji od danas u poštama

13/05/2020
ebookingvauceri8
Prijave građana za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji moguće je podneti od danas na šalterima Pošta Srbije u celoj zemlji.

Građanima je na raspolaganju 400.000 novih vaučera koje mogu da iskoriste do 20. novembra ove godine.
Izmenama i dopunama Uredbe o korišćenju vaučera proširena je mogućnost korišćenja vaučera za smeštaj u ugostiteljskim objektima u celoj zemlji, bez izuzetka (do sada su bili izuzeti Beograd i Novi Sad), a povećan je limit primanja za radno angažovana lica, kao i za ratne vojne invalide i civilne invalide rata sa 60.000 na 70.000 dinara.
Novina je i da je proširen obuhvat građana koji imaju pravo na vaučere, na studente prvog, drugog i trećeg stepena. Studenti su u obavezi da prilikom podnošenja prijave za dodelu vaučera, prilože original potvrdu visokoškolske ustanove o statusu studenta za tekuću školsku godinu, kao i fotokopiju prve, odnosno druge strane indeksa, sa slikom i ličnim podacima.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt