FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Pripreme Timočanina – ambiciozno od starta

02/07/2020
tim8
Samo uz maksimalno ozbiljan i profesionalan pristup svakom treningu i utakmici možemo da ostvarimo velike ambicije, poručio je igračima Timočanina na početku priprema Miodrag Starčević, šef stručnog štaba.

Okupljanjem igrača na gradskom stadionu i prvim treningom juče su zvanično počele pripreme Timočanina za novu takmičarsku sezonu. Igrače je najpre pozdravio i poželeo im uspešne pripreme Ninko Mihajlović, potpredsednik kluba. „Naša ambicije u novoj sezoni su velike. Smatram da imamo sve uslove da se najozbiljnije uključimo u borbu za najviši plasman, a pored kvalitetnog stručnog i igračkog kadra, izuzetno je važno što imamo i maksimalnu podršku lokalne samouprave“, istakao je Mihajlović.

„Ono što smo uradili u prethodnoj sezoni bilo je veoma dobro. Sada nas očekuju još veći izazovi, u novi šampionat Timočanin ulazi sa neskrivenim ambicijama da se bori za vrh tabele. U ligi od 18 klubova i 34 utakmice u sezoni nema sumnje da će biti i uspona i padova, ali to ne sme da nas plaši, jer ko se uspeha plaši, taj uspeti ne može“, poručio je igračima Miodrag Starčević, šef stručnog štaba.

Miloš Stojanović, kapiten ekipe, apelovao je na saigrače da svi budu jedinstveni i maksimalno posvećeni obavezama, kako bi ispunili ono što knjaževačka sportska javnost od njih očekuje.

Pripreme na gradskom stadionu juče je počela ekipa igrača u manje-više identičnom sastavu u odnosu na tim koji je odigrao prethodnu sezonu. Prelazni rok, zbog specifične situacije, traje puna tri meseca, sve do početka oktobra, tako da je izvesno da će u Timočaninu biti i odlazaka pojedinih igrača, kao i angažovanja pojačanja.

Prema planu priprema, igrači će do kraja ove sedmice odraditi mini-ciklus uvodnih treninga, za narednih 40 dana planirano je ukupno oko 50 treninga, a određeni su i termini za 10 pripremnih utakmica. Prvu proveru trenutnih mogućnosti fudbaleri Timočanina imaće u nedelju, 12. jula, u Nišu protiv Car Konstantina.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt