FKMS RADIO KNJAŽEVAC

PRKOS: Neki to vole vruće – niko nije savršen!

30/08/2019
Neki to vole vruće
Pretposlednja predstava petog PRKOS-a bila je mjuzikl ''Neki to vole vruće'' u izvođenju Teatra 5 iz Beograda. Knjaževački pozorišni festival završava se večeras još jednim mjuziklom ''Prljavi ples'' i dodelom nagrada.

Na scenu PRKOS-a, predstava ”Neki to vole vruće” došla je ovenčana filmskom slavom, pruživši publici zadovoljstvo da prvi put u Knjaževcu pogleda mjuzikl. Priču o dvojici muzičara koji se, zarad posla, preoblače u žene, o lepotici koja sanja „milionera” i o stvarnom milioneru koji se zaljubljuje u muškarca, ispričao je Teatar 5 iz Beograda, sa puno dobre muzike, plesa i šarma.

Sjajni u ženskoj odeći i na štiklama bili su Vladimir Georgijević, kao Džo i Milić Lutovac, kao Džeri, koji je poneo i titulu glumca večeri.

Peti PRKOS završava se u petak, 30. avgusta, kada će biti proglašena najbolja predstava ovogodišnjeg pozorišnog festivala.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt