FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Program 58. Festivala

04/07/2019
FKMS
Dom kulture objavio je program 58. Festivala kulture mladih Srbije, koji će početi 24. i trajati do 31. jula. Zvezde ovogodišnjeg Festivala su Severina, Saša Matić i Neverne bebe.

Festival će početi 24. jula, otvaranjem izložbi likovnih radova studenta umetnosti iz Niša i Beograda u velikoj galeriji Doma kulture i svečanim otvaranjem na gradskom trgu.

Za 25. jul najavljen je ”Detinjstvo fest”, kako se navodi ”prvi festivalski family maskenbal”, kiji će na trgu početi u 20:00 časova. U 21:00 u Grurgusovačkoj kuli publiku očekuje DJ, a u 22:00 je Severinin koncert.

Program pod nazivom ”Talenat No1”, koji je najavljen za 26. jul podrazumeva nastup ”mladih festivalaca Knjaževca”, dok će u Gurgusovačkoj kuli nastupati bend ”Neverne bebe”.

Promocija prošlogodišnjeg pobednika ”Timočke lire” predviđena je za 27. jul u 20:00 časova naščatou Doma kulture. Koncert učenika Muzičke škole iz Knjaževca najavljen je za 21:00 čas, a te večeri u Kuli će od 22:00 časa pevati Saša Matić.

Međunarodna izložba mladih, koja dolazi iz Slovenije, biće otvorena 28. jula u 19:30 u maloj sali Doma kulture, a u 20:00 časova saznaćemo ko je novi nosilac pesničke nagrade ”Timočka lira”.

Od 29. do 31. jula najmlađa publika će moći da pogleda sinhronizovane crtane filmove.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt