FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Provera forme protiv Negotinaca

31/07/2019
tim maj 8
Timočanin i Hajduk Veljko odigraće prijateljsku utakmicu na gradskom stadionu u Knjaževcu danas od 17,30.

Fudbaleri Timočanina nastavljaju pripreme za početak Srpske lige istok, a danas se nastavlja i serija prijateljskih utakmica. Četvrtu po redu proveru forme Knjaževčani će imati na meču sa Hajduk Veljkom, a goste iz Negotina dočekaće na gradskom stadionu danas od 17 časova i 30 minuta.

Podsećamo, u dosadašnjem delu priprema Timočanin je odigrao tri utakmice, poražen je od Radničkog u Pirotu 2:0 i Jagodine na svom terenu 4:1, a sa niškim Car Konstantnom igrao je nerešeno 2:2.

Posle prijateljske utakmice sa Hajduk Veljkom, knjaževačku ekipu očekuje nastup u Kupu. Izvesno je da će susret sa Balkanskim iz Dimitrovgrada biti odigran u nedelju, 4. avgusta, ali zbog radova na stadionu u Knjaževcu (postavljanje podzemnog sistema za zalivanje trave), još uvek nije definitivno određeno gde će se igrati ova kup utakmica. Za sada su „u igri“ Kalna i Sokobanja, ali nije nemoguće da narednih dana bude odabran i neki treći stadion kao alternativa.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt