FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Prvo mesto za najmlađu grupu plesne škole Doma kulture “Honey” na Inter Dance Fest Sarajevo 2019.

18/04/2019
Honey
Plesna grupa, koju vodi instruktorka Valentina Bogojević Muslija, u kategoriji mlađih dečijih grupa, osvojila je prvo mesto na Inter Dance Fest-u,  jednom od najvećih plesnih festivala u regionu.

Plesna škola knjaževačkog Doma kulture, takmičila se u još dve kategorije, gde su nešto starije predstavnice ove škole, svojom koreografijom, zauzele peto mesto, dok je najiskusnija grupa plesača završila na devetom mestu, u svojoj takmičarskoj  kategoriji.

Festival je održan od 11. do 14. aprila u Kulturno-sportskom centru Ilidža u Sarajevu. Publika je imala priliku da pogleda nastupe 2859 plesača organizovanih u 90 plesnih klubova iz 12 zemalja.

Ovo, prestižno takmičenje  nalazi  se u službenom kalendaru Svetske plesne organizacije, a u njemu su i ove godine učestvovali neki od državnih, regionalnih, evropskih i svetskih plesnih prvaka.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt