FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Radovi na trafou – potrošači u više ulica i u petak bez struje

22/08/2019
trafo 8
Nastavljaju se radovi na trafo stanici zbog čega će u petak, 23. avgusta, tokom jutra i pre podneva bez struje biti stanari više knjaževačkih ulica.

Knjaževačka Elektrodistribucija obaveštava da se radovi na trafo stanici nastavljaju u petak, 23. avgusta. Od 6 do 8 časova bez električne energije biće stanari Njegoševe ulice (do Đure Horvatovića), kao i naši sugrađani u ulicama Đure Đakovića, Gavre Aničića, Vase Čarapića, Jove Kursule, Zmajeve (do Bobijeve), Nemanjine i potrošači na Keju Dimitrija Tucovića.

Od 8,30 do 10 časova i 30 minuta struju neće imati stanari Ulice Devetog avgusta (od Janka Katića do Devete brigade), kao i potrošači u ulicama Ljubice Pavlović, Natašine i Janka Katića (od Devetog avgusta do Knjaza Miloša).

Od 11 do 13 časova u petak će bez struje biti stanari  ulica Branka Radičevića, Milana Punčića, Devetog avgusta (od Kaplarove do Janka Katića), kao i potrošači u Kaplarevoj ulici (od mosta do semafora).

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt