FKMS RADIO KNJAŽEVAC

RARIS: Javni poziv za učešće u projektu „GO DIGITAL!”

11/01/2020
RARIS-Javni-poziv-za-ucesce-u-projektu-GO-DIGITAL
Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije  ( RARIS) raspisala je  javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u projektu „GO DIGITAL!”. Rok za prijavu je do 15. februara.

Projekat „GO DIGITAL!” obuhvatiće 40 preduzetnika u istočnoj Srbiji, koji posluju u turizmu i povezanim sektorima, kao što su smeštaj, ugostiteljstvo, saobraćaj, trgovina, prerada hrane, proizvodnja suvenira, turističke usluge i drugo. Realizuje ga RARIS, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Ovom projektom RARIS će odabranim preduzetnicima i preduzećima pružiti besplatnu obuku, koja će im pomoći da digitalizuju sopstveni biznis, da pripreme i realizuju digitalnu marketing kampanju, predstave svoj  biznis na Google Maps, otvore ili unaprede stranice na društvenim mrežama Facebook ili Instagram, predstave svoj biznis  na digitalnoj platformi Booking, TripAdvisor ili nekoj drugoj turistički relevantnoj digitalnoj platformi, kao i da naprave marketing plan, dobiju logo firme, proizvoda i usluga, vizuale za kampanje na društvenim mrežama, promo spot, kampanju na internetu…

Prednost u odabiru kandidata će imati početnici u poslovanju koji posluju ne duže od 3 godine, žene preduzetnice, kao i one firme koje zapošljavaju veći broj radnika i koje su spremne da ulože i sopstvena sredstva u digitalizaciju, navode u RARIS-u.

Pravo učešća nemaju firme koje se bave duvanom, alkoholom (uključujući proizvodnju vina, rakije i piva) kao i organizatori igara na sreću i sličnih aktivnosti.

Obuke i praktične radionice će se organizovati u periodu mart–april u ukupnom trajanju od četiri dana. Rok za prijavu je do 15. februara 2020. godine. Prijava se vrši popunjavanjem formular za prijavu na ovom linku.

Za dodatne informacije svi zainteresovani se mogu obratiti u na telefon 019/426-377, svakog radnog dana od 8 do 16 sati.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt