FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Raspisani festivalski konkursi

07/12/2020
dk 8
U susret 60. Festivalu kulture mladih raspisani su konkursi za logo manifestacije, likovni konkurs za osnovce i konkurs za najinteresantniju fotografiju sa festivalskih koncerata.

Festival kulture mladih Srbije raspisao je Konkurs za predlog novog logoa za 60. FKMS, likovni konkurs za decu iz osnovnih škola sa teritorije Opštine Knjaževac na temu „Festival iz mog ugla“, kao i Konkurs za najinteresantniju fotografiju sa festivalskih koncerata u Gurgusovačkoj kuli.
Radove slati poštom, na adresu: Branka Radičevića 1, 19350 Knjaževac sa podacima učesnika (ime, prezime, adresa, konktakt telefon), ili na mail: info@festivalkulture.com, do 15.12.2020.godine.

Pravo učešća imaju građani koji žive na teritoriji opštine Knjaževac.

Stručni žiri ocenjivaće pristigle predloge. Izložba radova biće organizovana, a proglašenje pobednika  obavljeno na sajtu, Facebook i Instagram profilu FKMS.

Učesnici konkursa će nagrade i zahvalnice dobiti poštom.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt