FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Raspisani konkursi za dodelu subvencija u stočarstvu i pčelarstvu

07/06/2019
opština 8
Opštinsko veće opštine Knjaževac, raspisalo je konkurs za dodelu subvencija za razvoj ovčarstva i kozarstva, kao i konkurs  za povećanje broja pčelinjih društava iz sredstava  Budžetskog Fonda za razvoj poljoprivrede Opštine Knjaževac u 2019. godini. 

Pravo na korišćenje subvencija imaju porodična poljoprivredna gazdinstva upisana u registar poljoprivrednih gazdinstava sa aktivnim statusom u 2019 godini, sa sedištem na teritoriji opštine Knjaževac.
Zahtev za korišćenje subvencija sa traženom dokumentacijom dostavlja  se Budžetskom Fondu za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac,  na adresi Miloša Obilića 1, sa naznakom „Subvencije za razvoj ovčarstva i kozarstva u 2019. godini” ili „Subvencije za povećanje broja pčelinjih društava u 2019. godini”, isključivo putem pošte ili pisarnice Opštine Knjaževac.
Konkurs je otvoren do 24. juna 2019. godine. Nepotpuni i neblagovremeni zahtevi neće biti razmatrani.

Konkursi su objavljeni na zvaničnom  sajtu opštine Knjaževac, www.knjazevac.rs i Agencije za razvoj opštine Knjaževac www.ark.rs , oglasnoj tabli opštine Knjaževac i u naseljenim mestima Opštine.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefon: 019/731-256 Agencija za razvoj opštine Knjaževac.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt