FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Restoran Banjica – turistička ponuda Knjaževca podignuta na viši nivo

16/08/2019
banjica 8
Renovirani restoran Banjica sinoć su zvanično otvorili Milan Đokić, predsednik opštine i Goran Karadžić, direktor SP RESORT-a.

Sinoć je otvoren renovirani restoran Banjica. Svečanosti su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave i brojni gosti, a objekat su zvanično otvorili Milan Đokić, predsednik opštine i Goran Karadžić, direktor SP RESORT-a.

„Radovi na rekonstrukciji su završeni i složićemo se svi da ovaj objekat više nije ni nalik nekadašnjem. Uloženo je mnogo rada, znanja i para svih ljudi iz ovog državnog preduzeća i oni sada mogu da budu ponosni na još jedan reprezentativni objekat, a zajedno sa njima verujem da su ponosni i svi Knjaževčani. Naša je želja da ovo budu samo prvi koraci koji će nas dovesti do toga da termo-mineralno izvorište Banjica u narednim godinama postane mesto kao što su moderne terme svuda u svetu“, rekao je Milan Đokić.

„Ovaj objekat je deo SP RESORT porodice, ali moram da istaknem da smo ovaj posao zajednički uradili sa opštinom Knjaževac. Na ovaj način pokrećemo projekat koji će omogućiti našim gostima da uživaju u skijanju na Staroj planini, a zatim, za svega šezdesetak minuta, da podjednako uživaju u termalnoj vodi na Banjici. To je nešto što retko gde u svetu može da se nađe“, istakao je Goran Karadžić, direktor SP RESORT-a.

Restoran Banjica smešten je u prelepom ambijentu, na samoj obali Svrljiškog Timoka sa jedne i tik do termalnog kupališta sa druge strane. Okružen je zelenilom i godinama je jedno od najomiljenijih izletišta mnogih Knjaževčana. Ponuda restorana usklađena je sa izuzetno visokim standardima koji se već primenjuju u svim hotelima SP RESORT-a. Kako i priliči ovakvim svečanim događajima, početak rada restorana ozvaničen je veličanstvenim vatrometom.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt