FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Rgoška Banjica u novom ruhu

09/08/2019
banjica 8
Posle preuzimanja od strane SP resorta i završetka radova na uređenju, omiljeno izletište Knjaževčana biće još primamljivija destinacija za odmor i zabavu.

Krajem juna SP resort preuzeo je upravljanje odmaralištem Rgoška Banjica. Rok za završetak radova na rekonstrukciji i uređenju restorana je 10. avgust. Oliver Jelenković, agent prodaje u SP resortu, ističe da će, pored restorana, biti uređen celokupan kompleks odmarališta.

„Prilikom preuzimanja, 26. juna, zatekli smo objekat u poprilično devastiranom stanju, tako da je trebalo mnogo rada i ulaganja kako bi sve ovo bilo dovedeno u red. Način rada i ponuda u restoranu biće usklađeni sa standardima koji važe u svim našim hotelima, a uređenjem okolnog prostora, plaže i zelenih površina, namera nam je da čitav ovaj kompleks učinimo još primamljivijom destinacijom, kako za Knjaževčane, tako i za goste našeg grada“, kaže Oliver Jelenković.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt