FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Sa sednice Štaba – o javnom prevozu, Predškolskoj ustanovi i treninzima sportista

08/05/2020
DSC03209
Od ponedeljka ponovo organizovani javni prevoz; počinje sa radom i PU Bajka; sportistima upućene instrukcije za otpočinjanje trenažnog procesa.

Na sednici Štaba za vanredne situacije opštine Knjaževac, održanoj 8. maja, usvojeni su zaključci koji uređuju javni prevoz, rad Predškolske ustanove i otpočinjanje trenažnog procesa sportista.

Javni prevoz na teritoriji opštine Knjaževac počinje u ponedeljak, 11. maja i biće organizovan u skladu sa epidemiološkom situacijom. Vozači i putnici u obavezi su da primenjuju sve propisane mere dezinfekcije i zaštite.

Predškolska ustanova Bajka obavezana je zaključkom da od ponedeljka, 11. maja, planira i organizuje rad u skladu sa propisanim instrukcijama.

Sportisti na teritoriji opštine Knjaževac mogu otpočeti sa trenažnim procesom na otvorenom, odnosno u sportskim objektima uz pridržavanje svih propisanih mera.

Tekst sva tri zaključka sa današnje sednice Štaba za vanredne situacije dostupan je na zvaničnom sajtu opštine Knjaževac.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt