FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Šahisti na završnom turniru Lige centralne Srbije

09/10/2019
šk knj 8
Od četvrtka do nedelje u Petrovcu na Mlavi igraju se mečevi drugog dela takmičenja u Ligi centralne Srbije; knjaževački šahisti u doigravanje ulaze sa odličnog trećeg mesta.

U Petrovcu na Mlavi sutra počinje drugi deo, odnosno završnica šahovske Lige Centralne Srbije. Prvog dana takmičenja, u četvrtak popodne od 16 časova, igraju se partije 6. kola. U petak su na programu 7. i 8. a u subotu 9. i 10. kolo. Partije poslednjeg, 11. kola, igraju se u nedelju, 13. oktobra, kada se šampionat  zvanično završava.

Sa prve pozicije u završnicu lige ulazi ekipa Hemičara iz Negotina, koja je sakupila 13 bodova, a izvanredan učinak u prvih pet kola imali su  šahisti Knjaževca koji su osvojili 10 bodova i uoči doigravanja zauzimaju treće mesto na tabeli.

Knjaževčani će za rivale u naredna četiri dana imati ekipe sa kojima se nisu sastajali u prvih pet kola šampionata – to su domaćin, druga ekipa Sloge iz Petrovca na Mlavi, zatim Boževački šahovski klub, Zvižd iz Kučeva, Radnički iz Ćuprije, Vrelo Mlave iz Žagubice i Radnički iz Svilajnca.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt