FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Šestica Timočanina pred start lige

02/03/2020
kabel 8
Knjaževački fudbaleri savladali su Kablove sa 6:0 u generalnoj probi pred nastavak Srpske lige.

U poslednjoj proveri forme pred početak prolećne polusezone u Srpskoj ligi istok fudbaleri Timočanina odigrali su juče prijateljsku utakmicu sa Kablovima. Knjaževčani su goste iz Zaječara savladali veoma ubedljivo, na kraju je bilo 6:0 za domaćina.

Pobednik je odlučen već u prvom poluvremenu koje je Timočanin, golovima Miloša Stojanovića i Danijela Zlatkovića, rešio u svoju korist rezultatom 2:0. Da stvari budu dodatno otežane za goste “pobrinuo” se Kostić, koga je sudija, zbog nesportskog ponašanja, opravdano isključio na samom kraju prvog dela igre.

Razlika u kvalitetu i nivou pripremljenosti do punog izražaja došla je u drugih 45 minuta. Mrežu Kablova redom su pogađali Miloš Stojanović, Aleksandar Mršević i još dva puta Danijel Zlatković za konačnih Timočanin – Kablovi 6:0.

Borbu za bodove u Srpskoj ligi Timočanin počinje naredne nedelje, 8. marta, kada će na gradskom stadionu u Knjaževcu igrati sa Radanom iz Lebana.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt