FKMS RADIO KNJAŽEVAC

SP Resort: Banjica u novom ruhu

26/06/2019
vesti_2019_jun_banjica-restoran b
Opština Knjaževac juče je potpisala ugovor o upravljanju restoranom na Banjici sa firmom SP Resort, pošto je prethodnom zakupcu istekao ugovor. Već danas, njihovi radnici počeli su rekonstrukciju ovog objekta, koja će, kako je najvljeno biti završena do svetoiljiskih praznika.

Nisu prošla ni 24 časa, a SP Resort koji je juče preuzeo upravljanje restoranom na Banjici, već uveliko radi na njegovoj rekonstrukciji. Prethodnom zakupcu ugovor je istekao 30. aprila, nakon čega je sproveden javni poziv i ovo državno preduzeće dobilo je na upravljanje ovaj objekat.

SP Resort biće uključen i u održavanje čitavog kompleksa omiljenog izletišta Knjaževčana i njihovih gostiju. Kompletna rekonstrukcija biće završena za najviše trideset dana. Očekuje se da Banjica, sa kvalitetnijom uslugom i boljom ponudom, novim sjajem zasija za svetoilijske praznike.

U lokalnoj samouoravi ističu da je SP Resort dokazao da dobro radi gazdovanjem hotelima i planinarskim domom na Staroj planini, te da ovakvi i slični objekti najbolje posluju onda kada njima upravlja opština, uz pomoć države.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt