FKMS RADIO KNJAŽEVAC

“Star Wars – Uspon Skajvokera” premijerno 27. decembra u Knjaževcu

23/12/2019
jTBk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXpRN01EQV8vZDkxZjE4ODhmNjdhOTM1N2Q3OTliY2M2NWRkNzlkZmUuanBnkZMCzQJCAIEAAQ
Na repertoaru bioskopa Doma kulture, u petak, 27 decembra biće prikazana dva nova filma, Star Wars: Uspon Skajvokera i Patrolne šape.

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams su ponovo sarađivali zajedno kako bi publici prikazali putovanje kroz galaksiju u filmu “Star Wars: Uspon Skajvokera”. Ovaj film je zaključak velike sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi. Uloge u filmu tumače: Dejzi Ridli, Džon Bojega, Mark Hamil, Keri Fišer i Adam Drajver.  Ovo ostvarenje,  u 3D formatu , biće prikazano u  dva termina, od 18:00h i 20:30h.

“Patrolne šape” donose na veliko platno priču o šest štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć. Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema. Imaju sav alat, specijalne spravice i dovitljivost koja im je neophodna da daju svoj doprinos društvu. Režiser filma je Kit Čapman. početak projekcije je u 16:00 sati.

Cena karte je  250 dinara.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt