FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Starčević podneo ostavku, Timočanin bez trenera

15/09/2020
miodrag-8
Posle poraza u derbiju od Timoka, dosadašnji šef stručnog štaba odlučio je da napusti klupu knjaževačkog kluba.

Miodrag Starčević nije više trener Timočanina. Kako prenosi „Sportski žurnal“, dosadašnji šef struke knjaževačkog srpskoligaša odlučio se za prekid saradnje posle poraza u nedeljnom derbiju od Timoka. U izjavi za Žurnal Starčević ističe da je, posle dve pobede na startu nove sezone, ekipa zabeležila rezultate koji su daleko ispod očekivanih i to je bio osnovni razlog da napusti mesto prvog trenera Timočanina.

Miodrag Starčević je i u prethodnih par nedelja odsustvovao sa klupe zbog zdravstvenih problema, menjao ga je prvi pomoćnik Nikola Veljković, pa je za očekivati da tako bude i na sutrašnjem gostovanju u Trgovištu, protiv Pčinje.

„Sportski žurnal“, uz informaciju o Starčevićevoj ostavci, prenosi i izjavu Slaviše Jevtića, predsednika Fudbalskog kluba Timočanin, koji kaže da su Knjaževčani uložili žalbu posle nedeljne utakmice. Razlog za to, precizira Jevtić, je činjenica da je Timok nastupao pod suspenzijom zbog nagomilanih finansijskih obaveza prema Savezu. Timočanin, kao i većina ostalih klubova, uredno i redovno izmiruje svoje finansijske obaveze, to bi trebalo da važi za sve ekipe, pa u ovom slučaju očekujemo da uložena žalba bude usvojena, dodaje predsednik Timočanina.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt